torsdag 30 december 2010

Jag höll mig vaken!!!

Var ju på bio igår med Heidi...Vi tog den sena bion kl 21.00. Har vart lite smått orolig hela veckan att jag skulle somna därinne med tanke på att jag sover vid 19-tiden nuför tiden annars. Men icke jag höll mig vaken... Och då hade vi även smällt i oss en helt underbart god tre-rätters middag innan oxå:)) Var en jättetrevlig och bra kväll!
Hann även med ett varv på stan innan så jag passade på att shoppa lite kläder i present till Engla:) Hon kommer bli sååå lycklig! Träffade även på min Joanna på stan oxå:) Gick ett varv med henne innan det var dags för oss att inta restaurangen! Är fortfarande mätt kan jag lova, så idag blir det att vila sin mage lite innan nyåret:) För då bär det av på en tre-rätters middag hos svärfar!!! Trevligt!!

tisdag 28 december 2010

Sanering, tvättning, sprita överallt...

Ja, nu har magsjukan hittat hit oxå:( Blä!!!! Men det gick fort över på barnen iaf! Skönt! Återstår att se om man klarar sig. Jag som har en date med Heidi imorgon med bio o mat! Har INTE tid att vara sjuk nu!

Julen kom o gick väldigt fort i år. Den var lugn o mysig. Barnen var nöjda med sina klappar. Jag blev oxå jätteglad över min från Johan:) Ska gå ut o äta o se på RAW i februari:) Det blir nog kul! Älskar att få upplevelser:)

När det gäller bebben i magen så rör den sig allt mer.Igår gav den världens spark så Johan fick känna!!! Härligt!

Nä, dags att ta fram dammsugarn här och ta bort alla bakterier:)

onsdag 22 december 2010

2 dagar kvar bara!!!

Var ett par dagar sen jag skrev av mig här!!!
Mycket har hänt:) Har varit på ul igen och fått reda på könet!!! Är såååå glad!!! Spelade egentligen ingen roll vad det är, men nu är jag extra glad! Alexander fick följa med in och se sitt syskon därinne...Var lite spännande! Den var inte direkt stilla för den hade hicka:) Man såg allt så tydligt! Underbar känsla...Allt såg jättebra ut.

Imorgon beger vi oss av till Gusum oxå i detta väder. Hoppas det inte blir värre ute på vägarna. Avskyr när det är halt ute.

Våra knäck vi bakade häromdagen!


Vill önska er alla En God Jul!!!

lördag 18 december 2010

Gooooodmorgon!!!!

Eller här är det snarare förmiddag nu:) Vakna som vanligt vid 04 och kunde inte somna om. Underbart!
Idag har vi fullspäckat schema...Klippa barnen, gå på stan,handla mat m.m.m.m. Se om jag kan hitta en fin röd klänning till Engla att ha på sig vid jul!!! Alex behöver ny skjorta oxå, så vi får se vad vi hittar.

2 dgr kvar till ul...Härligt!
Skriver mera sen om dagen!

onsdag 15 december 2010

Tråkig dag!!!

Har inte sovit många timmar i natt...Som alla andra nätter nu för tiden. Många tankar i huvet på nätterna när alla andra sover.
Ställde mig nyss på vågen oj oj oj. Har sagt det innan o säger det igen...Hur ska detta sluta??? Har gått halva tiden nu iaf. Men jag kan lova att det första som ska göras efter återhämtning från förlossning o allt är att köpa gymkort!!! Då måste jag ta tag i det så är det bara!!!!

9 Dagar kvar till Julafton & bara 5 dagar kvar till andra ultraljudet! Underbart!!! Vill veta könet NUUUU!!! Tjej eller Kille???

Dags att sätta fart med mina läxor innan barnen ska hämtas!
Bye

söndag 12 december 2010

Helgen

I fredags var det dags för lucia firande på dagis. Engla har tjatat hur länge som helst om lucia o tränat låtar dagarna igenom:)) Hon var så duktig o till o med sjöng när det väl var dags inför massa folk. Stolt mamma!!!
Alex ska inte ha nån lucia i skolan i år. Men han är nog inte så ledsen för det.


I lördags var det pyssel dag här hemma...Med pepparkaksbak och ihopsättning av pepparkakshus...Efter ett antal svordomar från Johan så hamna hälften av degen i soporna och huset blev sådär efter barnens garnering, hihihihi.



Engla var smart o gömde undan sin deg o gick in på rummet med den...


Idag har vi haft främmande hela dagen av våra gudbarn och deras lillasyster...Mycket trevligt! Blev en heldag och en sväng på Mc. donalds med alla barn oxå. Uppskattat av barnen.

Nu är snart helgen över...Jag ser fram emot den 20 dec:)) Längtar massa nu!!!!


Engla tar efter storebror mer o mer nu...Kul att se!

tisdag 7 december 2010

Sjukhusbesök...

Idag har man spenderat 2½ timme på sjukan...Mindre kul!!! Inget allvarligt...Bara lite uppföljning och annat.
Denna vecka är så fullbokad på tråkiga möten o sånt så jag kräks:( Men ,men lika bra att ta tag i allt nu.

Igår hade vi besök av Heidi & Ludde:) Mkt uppskattat av barnen att träffas:) Blev lite fika, och ute lek med barnen.

                                                  Kusinerna busa lite i fotöljen...

söndag 5 december 2010

Jag är TJOCK!!!!

                                                              V:18

Ute dag!!!

Idag har det varit perfekt ute väder...Lagom kallt!
Passade på att åka lite pulka,men det börjar bli lite trångt i den:) Magen är liksom lite i vägen och sen ska man ju kunna resa sig upp i den oxå, vilket inte är så lätt....
Sen blev det grillning av korv på tomten, innan barnen fick nog o ville gå in igen...

Igår var Johan & jag barnfria ett tag så vi passade på att ta en sväng i affärer o handla julklappar. Sjukt mkt folk överallt!!
                                               Liam, Jon & Alex värmer sig lite på grillen:)


                                                        Engla går i den djupa snön...

onsdag 1 december 2010

Jag överlevde!!!

En tur på stan i det här vädret var INTE skönt!!!! Kommer inte göras om. Fick ju stå o vänta på typ 3 bussar oxå som inte kom, så man var lagom uppretad o kall redan innan man kom till stan...Värre skulle det bli!!! Fick världens utbrott på en fruktansvärt otrevlig busschaufför, som jag var tvungen att skrika lite på b la jävla idiot för det var hon verkligen:)) Såna människor borde inte jobba i ett yrke där man träffar andra människor...Grrr!!! Fortfarande uppretad när jag tänker på det.

Men nog om det! Blev ett par julklappar till i samlingen iaf!!! Skönt!
Har inte hunnit tina upp än,men ska ge mig ut igen o hämta barnen snart..Brrrr! Sen blir det en hemma mys dag/kväll med familjen och titta på julkalendern måste vi ju oxå...
                                                                    Tjing på er!!!